Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

WG 70 SoftClose - liukuovijärjestelmä

Nauti lasiterassistasi varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn WG 70 SC -elementtien ansiosta – kyseessä on omavalmisteinen liukuelementtijär-jestelmämme, joka saa aikaan huolitellun ja ylellisen tunteen. Olemme kehittäneet elementin keskittyen laatuun jokaisessa vaiheessa. Se on tiiviydeltään erinomainen, suorituskyvyltään upea ja lisäksi helppo asentaa. Elementissä on soft close -toiminto, jonka ansiosta vankat liukuelementit sulkeutuvat sulavasti, pehmeästi ja hiljaisesti ja minimoivat lisäksi puristumisriskin. Integroidun spanjolettilukon (2-pistelukko) ansiosta liukuelementit voidaan lukita sekä sisä- että ulkopuolelta.

WG 70 SoftClose -liukuovijärjestelmä
WG 70 SC -liukuovijärjestelmä

Kahva

Tyylikkään minimalistiset kädensijaprofiilit ovat koko liukuoven korkuiset. Kun ovi suljetaan, koko kahva jää piiloon sivukarmiin, mikä synnyttää ennen kuulumattoman harkitun ja laadukkaan tunteen. Kääntökahva ja lukko on integroitu sivukehykseen. Valitse itse, sijoitetaanko lukko sisä- vai ulkopuolelle!

Laatua kaikilla tasoilla

Tavoitteena oli kehittää kestävä järjestelmä niin laadullisesti kuin ympäristövaikutuksiltaankin, ja tunnussana oli; Laatua kaikilla tasoilla. Koko tuotantoketjussa, valmistuksesta loppuasiakkaan käyttöön, on siksi asetettu korkeat vaatimukset kaikille tavarantoimittajille. Alumiiniprofiilit, jotka muodostavat suurimman osan elementtien materiaalista, tulevat Hydrolta, Ruotsin Vetlandasta. Heiltä olemme valinneet Reduxa-nimisen alumiiniseoksen, jonka hiilidioksidijalanjälki on vain 4 kg CO2/kg. Omassa tuotannossamme Båstadissa WG 70 SoftClose valmistetaan mahdollisimman aika- ja kustannustehokkaasti mm. helpon työstämisen ja esikokoonpanon ansiosta. Lopuksi, se on myös helppo asentaa oikein terassiin!

Kaikissa WG 70 SC -elementeissä on piilokiinnitys.

Fantastinen suorituskyky

Kaikissa RISE:ssä, Ruotsin tutkimuslaitoksessa, tekemissämme testeissä elementti on saavuttanut upeita tuloksia. Ilma-, vesi- ja tuulitiiviys ovat kaikki saavuttaneet parempia tuloksia kuin monet talvielementit. Järjestelmä on testattu tuulikuormille reilusti yli Gudrun-myrskyn tuulenvoimakkuuksien ja elementti pärjäsi siinä loistavasti.

SoftClose-hidastin on asennettu elementin  yläkarmiin

Mitä saan asiakkaana?

  • Uniikki lasiterassielementti!
  • Pehmeä sulkeutuminen
  • Huoliteltu ja ylellinen ulkonäkö
  • Vankat, ensiluokkaisen tuntuiset elementit
  • Upea suorituskyky
  • Ruotsalainen alumiini
  • Made in Båstad