Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Oikea lasi oikeaan kauteen

Vertaa eri järjestelmien välistä muotoilua ja toimintoja. Mieti tarkkaan läpi miten lasiterassia tullaan käyttämään ja mitä mukavuuteen liittyviä vaatimuksia sinulla on ottaen huomioon eri vuodenajat. Willab Gardenin lasiterassijärjestelmän voi ostaa vain suoraan meiltä. Olemme kehittäneet järjestelmän yhdessä tarkkaan valittujen alihankkijoiden kanssa varmistaaksemme optimaalisen toimivuuden ja laadukkuuden yhdessä kilpailukykyisten hintojen kanssa.

Erillinen lasiterassi satulakatto mustalla liimapuulla ja kennomuovikatolla.

Mitä tarpeita sinulla on?

Jos aiot rakentaa lasiterassin kesämökin yhteyteen, saattaa ”kesähuone”, joka tarjoaa kodikkaan tilan ja sääsuojan, riittää. Asunnon lasiterassista puolestaan tulee yleensä ylimääräinen olohuone, jota halutaan käyttää mahdollisimman paljon ympäri vuoden. Tällöin lasiterassi on voitava lämmittää – mielellään lämpötaloudellisesti. Tämä asettaa vaatimuksia eristyskyvylle ja lasiterassin tiiviydelle. Talvipuutarha, jota voidaan käyttää ympäri vuoden, on todella edullinen vaihtoehto perinteiselle talon lisärakennukselle.

Huone koko loppuelämäksi

Lasiterassi on investointi, joka parantaa elämänlaatuasi. Se tarjoaa runsaasti tilaa aterioita, rentoutumista ja juhlia varten. Voit nauttia vuorokauden ja luonnon muutoksista ilman, että sinun tarvitsee huolehtia säästä. Willab Gardenin korkea laatu takaa, että saat erittäin pitkäikäisen lasiterassin, joka lisäksi nostaa asuntosi arvoa. Lasiterassi on siis huone koko loppuelämäksi.

Erillinen lasiterassi mustan puuterassin päällä.

Liukuelementit vai taite-elementit

Liukuelementit on helppo avata ja sulkea, ja ne ovat perinteinen vaihtoehto. Taite-elementit mahdollistavat koko seinien avaamisen. Täysin avatussa tilassa taite-elementti on vain muutaman desimetrin levyinen.

Useimmissa tapauksissa voit valita myös lasiterassielementtien värin, jotta ne sopivat yhteen talosi kanssa.

Turvalasi – lisäturva

Willab Gardenin kaikissa lasiterassielementeissä on vakiona turvalasi. Turvalasi on viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi ja tuo lisäturvaa onnettomuuden sattuessa.

Turvalasia kutsutaan myös nimellä karkaistu float-lasi ja se on valmistettu eurooppalaisen EN12150 normin mukaan.

Rikkoutuessa turvalasi hajoaa moniksi pieniksi palasiksi, jotka eivät ole teräviä. Turvalasi kestää taivutusta, lyöntejä ja nopeita lämpötilanvaihteluita paljon paremmin kuin tavallinen lasi. Siksi turvalasi on ihanteellisin valinta lasiterassielementteihin.

Erillinen lasiterassi kuva liukuovista.

Eri lasityypit

Täällä on useita vaihtoehtoja. Valitse yksinkertaisempaa lasiterassia varten yksinkertainen lasi (turvalasi tai turva- ja energialasi). Lasiterassissa, jonka käyttökausi on pidempi, on oltava eristyslasi (2k-lasi). Ympäri vuoden käytettävissä talvipuutarhoissa on oltava talvieristyslasi (2k-lasi, jossa on ylimääräinen eristys). Lasin eristyskyky ilmoitetaan U-arvona. Mitä pienempi arvo, sitä parempi eristyskyky.

4 mm turvalasi

Kesäkaudella eristys ei ole tärkeintä. Mutta turvallisuus on! Siksi WG 25-osamme ovat 4 mm turvalasia. Turvalasi on viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi.

Energialasi

WG 40 järjestelmän lasi on energialasia. Energialasilla on parempi eristyskyky kuin tavallisella lasilla, mutta huonompi kuin eristyslasilla. Energialasi on turvalasia, jonka ulkopuolelle on laitettu ohut, läpinäkyvä tinaoksidikalvo. Tämä antaa lasille hieman tummemman pinnan, joten lasi ei ole yhtä kirkas kuin tavallinen lasi. Energialasi päästää läpi lämpimän, lyhytkestoisen aurinkoenergian, mutta heijastaa takaisin pitkäkestoisen lämmön huoneen sisälle. Kalvo päästää näkyvän valon lävitse, mutta heijastaa takaisin huoneeseen 90% lämmönsäteistä. Energialasin korkeamman eristyskyvyn ansiosta nousee lasin sisäpuolen ulkolämpötilakin, mikä vähentää riskiä lasin huurtumiselle ja kuurastumiselle.

Eristyslasi

Eristyslasia käytetään WG 50:ssä, WG 62ecossa/WG 62neo ja WG 65:ssa ja se koostuu kahdesta lasiruudusta, jossa on argonkaasua välissä. Paikallaanpysyvä argonkaasu antaa eristysvaikutuksen. Tietyissä järjestelmissä toinen lasi on turvaenergialasia ja toinen turvalasia parantaakseen eristyskykyä entisestään ja saadakseen niin matalan U-arvon kuin mahdollista.

Talvieristyslasi

WG 80, WG 82, WG 95 ja WG 100 ovat talvieristyslaseja, Paksumpi 2k-lasi, joiden välit on täytetty argonkaasulla. Argonkaasu eristää paremmin kuin ilma ja antaa täten matalamman U-arvon kuin tavallinen eristyslasi. WG 95 ja WG 100 ovat niin hyvin eristettyjä, että niitä voidaan käyttää asuintalon julkisivussa.

Lasiterassielementin mitat

Kun puhumme lasiterassielementtien mitoista, tarkoitamme aina aukkomittoja, eli koko aukon mittaa lasiterassin rungossa.

Aina 5 vuoden takuu

Annamme viiden vuoden takuun lasiterassielementeillemme. Takuu kattaa rakennetta, käsittelyä ja materiaalia koskevat virheet. Ei koske lasia.