Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Puinen Pergola

Näet sen nousevan esiin vähän kaikkialla, pergolan. Kun olet kerran istunut sen alla lempeän kesäillan tai polttavan kesäpäivän aikana, ymmärrät miksi. Pergola ei vain kehystä puutarhaasi vaan myös taivasta upealla tavalla. Samalla se antaa ihanan tunteen istua kodikkaassa ulko-oleskeluhuoneessa mahdollisuudella mukavaan varjoon. Meidän liimapuupergolamme toimitetaan tarkasti katkaistuna ja kokoamisohjeilla, jotta voit helposti rakentaa sen itse.

Pergola Modern

Suosittu kesähengailu!

Pergola on puutarhasi täydellinen tilan jakaja – paikka, jossa voit nauttia sekä seurustelusta että rentoutumisesta, sekä paahtavassa auringossa että viileässä varjossa. Willab Gardenin pergolat on valmistettu liimapuusta – rakennusmateriaalista, joka on erittäin kestävä ja kantava. Kaikki kolme pergolaa on helppo ja sujuva asentaa, ja halutessasi kaikki materiaalit toimitetaan pohjamaalattuna, jotta voit tehdä oman ainutlaatuisen värivalinnan ja saada täydellisen suojan.

Pergola Classic
Pergola Classic

Pergola Classic

Joka sopii hyvin useimpiin ympäristöihin ja sopii hyvin yhteen vanhemman, vehreän puutarhan kanssa. Valmis maalattavaksi ainutlaatuisella tyylilläsi.

Pergola Modern
Pergola Modern

Pergola Modern

Sopii moderniin taloon ja puutarhaan. Esteettisesti miellyttävä ja pelkistetty muotoilu, suorilla linjoilla ja uritetulla seinäpaneelilla valinnaisena lisätäkseen tilan tuntua.

Pergola Shade
Pergola Shade

Pergola Shade

Kulmikkailla säleillä saat haluamasi varjostuksen kesäauringossa. Asennuksen yhteydessä voit itse valita säleiden suunnan puutarhasi ilmansuunnan mukaan.