Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Lisähuone

Vihdoinkin on maaliskuu, ja nyt kevät toden teolla alkaa! Nyt voi tuntea, kuinka valo alkaa palata, puutarha alkaa pikkuhiljaa herätä eloon ja sen myötä myös halu istua ulkona!

Lasiterassi Pulpetti, jota voidaan käyttää lisähuoneena kesällä.

Emma ja Rickard muuttivat neljä vuotta sitten punaiseen taloonsa. Talossa oli tuolloin vanha lasiterassi, mutta se tuntui sekä liian pieneltä että vanhalta, ja sitä pystyi käyttämään vain kesäaikana.

”Halusimme voida käyttää lasiterassiamme pidemmän kauden ajan, ja lisäksi saada vähän enemmän tilaa sukulaisia ja ystäviä varten.” kertoo Rickard ja jatkaa: ”Rakensimme täysin uuden rungon terassiimme ja eristimme alueen, johon lasiterassi tulisi. WG 50 –eristyselementit ja 20 mm eristyskatto pidentää lasiterassikauttamme maaliskuusta lokakuuhun. Talvella saatamme lämmittää lasiterassin esimerkiksi juhlia varten.”

Kodikkuus ja tunnelmallisuus on käsin kosketeltavissa lasiterassissa, paljolti sisustuksen ansiosta, joka on toteutettu tavallisilla huonekaluilla. Massiivinen mäntylattia vahvistaa tunnelmallisuutta, joka viestii enemmän sisä- kuin ulkotilasta.

Talon asumispinta-ala on noin 100 m² ja lasiterassi tuo vielä melkein 20 m² lisää, joka todellakin tekee eron. ”Tuntuu kuin olisimme saaneet paljon lisätilaa.” kertoo Rickard ja Emma.

Miten päädyitte Willab Gardenin lasiterassiin? ”Hyvät kotisivut, ja mahdollisuus suunnitella lasiterassi 3D-kuvilla lasiterassioppaan avulla.” sanoo Rickard. Sen jälkeen, kun tiesimme suurin piirtein millaisen lasiterassin haluamme, vierailimme Båstadin myymälässä, jossa myyjä auttoi meitä joidenkin yksityiskohtien kanssa, kuten tiettyjen mittojen muokkaamisessa ja piirroksen kanssa.

”Halusin rakentaa itse, joten oli kätevää saada runko määrämittaan katkaistuna. Minun tarvitsi sahata vain paneelit ja joitakin listoja. Se oli vähän kuin olisi saanut talopaketin kotiin toimitettuna.” kertoo Rickard.

Lasiterssi pulpetti liitetty punaiseen taloon.