Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Designin tuntua Älmhultissa

Berntssonin perhe halusi lasiterassin, joka toimii kutsuvana paikkana sisä- ja ulkotilan välissä – ja jossa on paljon tilaa. Jotta valoi­sasta vuodenajasta voisi nauttia niin paljon kuin mahdollista. Lopputulos oli moderni lasiterassi, jossa on runsaasti designin tun­tua ja joka päästää sisään paljon valoa!

Miksi päätitte rakentaa lasiterassin?
– Halusimme istua ulkona ja nauttia puutarhasta myös huonolla säällä. Me kaikkihan tiedämme, millainen kesä täällä pohjoisessa voi olla, Zinka sanoo nauraen.

Mikä on mielestänne parasta lasiterassissanne?
– Puutarhan läheisyys ja tilan tuntu! Jotta saisimme integroitua lasiterassin puutarhaan mahdollisimman hyvin, valitsimme avattavat liukuelementit kaikille sivuille. Näin puutarhaan pääsee helposti joka suunnasta.

Millainen matka oli siitä, kun aloitte miettiä lasiteras­sia, siihen,
että lasiterassista tuli totta?
– Aluksi pohdimme itse asiassa suurta kasvihuonetta. Tiesim­me, että haluamme tilaa ja paljon valoa – ratkaisun pitäisi tun­tua suurelta ja ilmavalta. Jostain syystä olin saanut käsityksen, että lasiterassi tuntuu pieneltä ja suljetulta, Zinka kertoo.

Zinka etsi paljon inspiraatiota Instagramista ja Pinterestistä. Sen, että valituksi tuli lopulta lasiterassi, sai aikaan perheen vierailu Willab Gardenin myymälässä Båstadissa. Kasvihuo-neen ja lasiterassin vertailu paikan päällä, muutti Zinkan käsity­stä lasiterasseista. Hän huomasi, että lasiterasseja on olemassa monia eri malleja, ja lasiterassia voidaan mukauttaa hyvin paljon heidän omien tarpeidensa mukaan.

– Saimme tavata erittäin pätevän myyjän, Tobiaksen. Selitin ajatukseni hänelle, ja hän ymmärsi täsmälleen, millaisen halusin lasiterassimme olevan. Parin päivän kuluttua saimme lasiterassin piirustukset!, Zinka kertoo ja sanoo koko prosessin olleen hyvin sujuva.

Tämän jälkeen perhe haki rakennuslupaa. Koko prosessin ajan perheellä oli hyvä yhteys Willab Gardenin myyjäänsä, joka oli aina valmis vastaa­maan kysymyksiin.

Valitsitte korkean kattokallistuksen ja mittatilausikkunan päätyyn – miksi valitsitte tämän ratkaisun?
– Halusimme tilaa ja niin paljon valoa kuin mahdollista, ja ratkaisu antoi lasiterassille
myös modernin ilmeen. Se sopi hyvin yhteen talon kanssa, sillä myös talon katossa
on korkea kallistus. Korottamalla katon kallis­tusta muutamalla asteella saimme kaiken
tämän, Zinka sanoo ja katsoo tyytyväisenä ympärilleen uudella lasiterassillaan.


"
Jotta saisimme integroitua lasiterassin puutarhaan mahdollisimman hyvin, valitsimme avattavat liukuelementit kaikille sivuille. Näin puutarhaan pääsee helposti joka suunnasta.
"

Asiakaspalvelu

Maanantai-perjantai 09:00 - 17:00

Tilaa uutiskirjeemme!

Inspiraatiota, vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa kuvasto 2021!

Kuvastomme tarjoaa inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita erilaisten puutarhahuoneiden luomiseen.