Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Alumiinirunko -huoltovapaa alumiinilasiterassi

Thomas ja Julia olivat pohtineet pitkään lasiterassin hankkimista. Kylmä, tuulinen terassi ei ollut tarpeeksi viihtyisä, ja lämpimien kesäiltojen puuttuminen käynnisti suunnitteluvaiheen.

Inspiraatioartikkeli: Huoltovapaa alumiini lasiterassi

He olivat suunnitelleen yksinkertaisen luonnoksen ennen vierailua Willab Gardenin
esittelytilassa Båstadissa. Tutustuttuaan valikoimaan he valitsivat alumiinirunkoisen lasiterassin.
– Meistä alumiinirunko on kaunis! Se, että se on helppohoitoinen, sillä on hyvä takuu ja että sitä on saatavilla antrasiitinharmaana, tekivät valinnan vieläkin helpommaksi, Thomas kertoo.

Pystytyksestä huolehtivat Willab Gardenin valtuutetut asentajat, koska pariskunta halusi varmuuden siitä, että kaikki tulisi tehdyksi oikein.
– Kun olimme tehneet valinnan, kaikki sujui hyvin nopeasti ja tarkalleen suunnitelman mukaan. Lasiterassi oli valmis päivää ennen kuin kotonamme juhlittiin ylioppilasjuhlia, Julia jatkaa. Mikä onni!

Nyt Thomasilla ja Julialla on käytännöllinen lasiterassi, joten he voivat nauttia puutarhasta palelematta. Heidän mukaansa hankintaan kannattaa valmistautua tutustumalla lasiterassien eri malleihin ja tyyppeihin sekä myymälässä että kuvaston avulla. Näin on mahdollista saada käsitys siitä, sopiiko lasiterassi yhteen talon kanssa ja siihen käyttötarkoitukseen, johon sitä ollaan hankkimassa.

– Menkää myymälöihin ja katselkaa, kokeilkaa ja tunnustelkaa. Tämän neuvon annamme omasta kokemuksestamme. Ja lopputulos oli onnistunut, Thomas ja Julia toteavat.