Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tyylikäs pergola

Bertilssonit olivat jo luoneet hyvin harkitun ja suunnitellun puutarhan, mutta tuntui, että jotain puuttui. Jotain, joka teki puutarhasta täydellisen. He löysivät vastauksen tyylikkäästä mustaksi lakatusta Pergolasta, jossa on suuret lasielementit, jotka avautuvat puutarhaan.

Pergola sopii meille täydellisesti
Pergola Linear 2.0 Willab Gardenilta

Löysimme pergolamme Willab Gardenista

- ”Olimme ajatelleet lasiterassia jo pitkään, mutta halusimme, että se sopisi puutarhaan ja funkkistyyliseen huvilaamme”, Gun-Inger sanoo. Tutkittuamme markkinoita kävimme Willab Gardenin suuressa näyttelyssä. Siellä saimme kävellä ympäriinsä ja kokea eri mallit todellisuudessa.

Tapasimme Willab Gardenin ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilökunnan, joka opasti meitä koko matkan, kunnes pergolamme oli perillä puutarhassa. Löysimme useita malleja, joista pidimme, mutta päädyimme pergolaan, joka selkeän muotoilunsa ansiosta sopii täydellisesti kotiimme. Puhuimme myös arkkitehdille, jonka kanssa olimme tehneet yhteistyötä ja joka piti valinnastamme. Lisäksi kiinteistömme arvo on noussut sen jälkeen, kun rakensimme pergolan.

Tyylikkäät liukuovet suojaa tuulelta ja sateelta
Pergola sisustettu mukavalla sohvalla

Pergolan puhdas muotokieli sopii meille täydellisesti

- Säädettävä lamellikatto on hieno ominaisuus. Suljettuna se on todella tiivis, ja kun avaamme katon, ilma virtaa terassille. Tämä on täydellistä kuumina kesäpäivinä, jolloin tavallinen lasiterassi voi tuntua hieman kuumalta. Se, että voimme säätää lamelleja niin moneen asentoon, antaa meille mahdollisuuden päättää, kuinka paljon aurinkoa haluamme saada sisään. Lamellit hajottavat valoa ja antavat miellyttävän varjon. Oli sää mikä tahansa, pergolassa on mukava olla.

Päätimme täydentää sen tyylikkäillä WG 10 -elementeillä, jotka suojaavat tuulelta ja sateelta, mutta luovat samalla täydellisen ulkoilmatunnelman suurilla puhtailla lasipinnoilla. Pääsemme lähelle luontoa, ja kasvit ovat aivan käden ulottuvilla.

Kätevää säädettävällä lamellikatolla
Kätevää säädettävällä lamellikatolla

- Pergolan on todella monipuolinen. Yritämme mennä ulos lisähuoneeseemme niin usein kuin mahdollista kevään, kesän ja syksyn aikana. Herkullisista aamiaisista illallisiin ja niiden välissä se toimii loistavana työtilana. On äärettömän mukavaa käpertyä hyvän kirjan ja kuuman kupin kanssa lasiterassille, kun ulkona tuulee hieman ja sadepisarat valuvat lasia pitkin. Kun saamme ystäviä kylään, pergolasta tulee viihtyisä tila, jossa tarjoamme juomia ja välipaloja. Niinä päivinä, jolloin säähän ei voi luottaa, katamme pöydät katon alle. Käytämme lasitettua pergolaa pidentämään ulkokautta sekä keväällä että syksyllä. Kaasutakka lämmittää koleampina päivinä. Silloin nautimme täällä olosta ehkä eniten”, Gun-Inger toteaa lopuksi.

Tietoja alumiinipergolasta

Tee terassistasi ihana jatke talolle - kuin huone avoimen taivaan alla! Lakatusta alumiinista valmistetun pergolan avulla saat vankan ja periaatteessa huoltovapaan rakenteen, josta on iloa ympäri vuoden. Pergolassa on kauko-ohjattavat, kallistettavat kattolamellit, joiden vahva rakenne kestää sekä lumisateen että sateen.
Lue lisää täältä: Willab Gardenin Pergola