Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Talvilasiterassi

Useimmat asiakkaat, joiden kanssa keskustelemme, haluavat nauttia lasiterassistaan myös talvella. Me Willab Gardenissa autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan talviasuttavan lasiterassin, joita kutsumme myös talvipuutarhoiksi, koska ne vain pidentävät kautta ja antavat mahdollisuuden nauttia puutarhasta myös talvikuukausina. Mutta mitä on otettava huomioon sen toteuttamiseksi? Me autamme!

Mitä talvilasiterassi tarkoittaa? 

Talvilasiterassi tarkoittaa, että se on paremmin eristetty eli talviasuttava. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää lasiterassia myös talvikaudella. Lasiterassi on myös mahdollista lämmittää tilapäisesti miellyttävään lämpötilaan. Pidennät yksinkertaisesti kesäkautta ja voit nauttia siitä tunteesta, että olet lähempänä puutarhaa, vaikka oletkin sisätiloissa. Talvilasiterassin avulla voit seurata puutarhaasi kaikkina neljänä vuodenaikana juhlallisilla illallisilla tai teekupposen äärellä. 

Njuter av en varm kopp kaffe intill uterummet

Lisäeristys talvella käytettäville lasiterasseille

Talvieristetyn lasiterassin ansiosta voit nauttia miellyttävästä lämpötilasta lasiterassillasi vuoden kylmimpinä kuukausina. On tärkeää, että katossa, perustuksissa, seinissä ja lasielementeissä on lisäeristys, jotta ne pidättävät lämpöä tehokkaammin. Sinun on ehkä myös harkittava ilmanvaihdonmukauttamista, hyvä ilmanvaihto vähentää kosteuden tiivistymistä lasiosiin. 

Myser intill en härlig eld i den öppnaspisen

Talviasuttavan lasiterassin kustannukset

Koska talviasuttava lasiterassi vaatii lisäeristystä miellyttävän ilmaston ylläpitämiseksi, lasiterassin osien hinta on korkeampi. Sinun on siis pidettävä budjettisi mielessä, kun valitset lasiterassin eristystasoa . Talviasuttava lasiterassi voi olla edullisempi vaihtoehto, sillä voit nauttia lasiterassista myös talvella. Myös lämmityskustannusten nousu on pidettävä mielessä, kun valitset lasiterassin, jota on tarkoitus lämmittää satunnaisesti. Jos haluat käyttää lasiterassia talvella, älä mieti lasiterassia valitessasi vain hintaa, vaan sinun on tietenkin otettava mahdollisimman hyvin huomioon omat ja perheesi tarpeet. 

Lisäsuoja vai ympärivuotinen lasiterassi?

Mieti miten sinä ja perheesi haluatte käyttää ja nauttia lasiterassista talvella. Lasiterassin tulisi toimia lisähuoneena, joka tuo sinut lähemmäksi puutarhaa ja luontoa. Rakennatko talvihuoneen suojaksi sateelta ja tuulelta kesällä, vai haluatko pidentää kesäkautta mahdollisuudella lämmittää talvihuonetta talvella? Tarpeistasi riippuen voit valita ratkaisun, jonka avulla voit nauttia lasiterassista ympäri vuoden, tai voit valita lasiterassin, joka suojaa sinua säältä.

Tee valintasi sen mukaan, mikä sinua miellyttää ja mihin olet tyytyväinen, mutta pidä myös budjettisi mielessä. Ympäri vuoden ja talvella käytettävä lasiterassi on yleensä kalliimpi. Useimmiten käytetään paremmin eristettyä lasiterassia, mikä voi myös tehdä siitä edullisemman. Willab Gardenin lasiterassi kestää pitkään, ja sinä, perheesi ja vieraasi arvostavat sitä. Voit lukea lisää vinkkejä lasiterassin suunnittelun täältä!