Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Laadukkaita lasiterasseja parhaaseen hintaan

Kokemuksemme ja valmistusprosessimme hallinnan ansiosta voimme tarjota lasiterasseja edullisemmin ja tinkimättä laadusta.

Kun ostat lasiterassin, et halua tinkiä laadusta tai maksaa siitä liian paljon
Musta lasiterassi ulkoterassilla

Lasiterassi parhaaseen hintaan

Maaliskuussa 2021, 2022 ja 2023 Willab Garden sai palkinnon - "Paras hinta" -Villalivet lehdeltä, kun he tekivät hintavertailun Ruotsin suurimpien lasiterassi toimittajien välillä. Suosituimmat lasiterassien mallit arvioitiin ja Willab Gardenilla on lasiterassit parhaimpaan hintaan asiakkaillemme! Lue lisää hintavertailusta Villalivet-lehdestä.  Lue lisää hintavertailusta Villalivet-lehdestät.

Oma runkojen ja lasiosien tuotantotehdas 

Kaikki liimapuurunkomme valmistetaan tehtaallamme Båstadissa, Ruotsin Skånessa. Valmistamme lasiterassirunkoja vain ruotsalaisesta laatuluokitetusta liimapuusta, joka on FSC- ja P-merkitty. Toinen tärkeä osa lasiterassia on lasiosat. Suurin osa lasiterassielementeistämme tehdään myös omassa tehtaassamme.

Vähemmän välikäsiä tarjoaa sinulle paremman hinnan

Vähemmän välikäsiä ja tehokkaan käsittelyn ansiosta voimme pitää hinnat alhaisina. Tuotannon läheisyys antaa meille myös täyden kontrollin tuotteiden laadusta. Seuraamme jatkuvasti korkealaatuisia tavoitteitamme taataksemme asiakkaillemme laadun kaikissa yksityiskohdissa.

Lasiosat ja liimapuu kehykset valmistetaan Ruotsin Skånessa Båstadissa. Myös alumiinikehyksemme leikataan täällä.

Alumiinirunkoiset lasiterassit

Katso koko lasiterassivalikoima

Näe kaikki lasiterassimallimme täältä!

Lasiterasseihin