Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kunnosta vanha kasvihuone - vaihda lasi polykarbonaattiin

Jos sinulla on vanha kasvihuone, jossa on lasiruudut, voit helposti vaihtaa ne eristysmuoviin, joka kestää vuodesta toiseen

Remontoi vanha kasvihuone ja vaihda ikkunat muoviin

Jos käytät kasvihuonettasi vain kasvatukseen, suosittelemme kaikkien lasien vaihtamista eristysmuovilevyihin. Jos yhdistät kasvatuksen ja huvimajan samassa kasvihuoneessa, haluat ehkä säilyttää lasin sivuilla. Vaihda silloin lasi eristysmuoviin vain katon osalta. Silloin voit olla varma, että esimerkiksi pudonneet oksat eivät riko kattoa tuulisella säällä.

Eristysmuovi
Eristysmuovia on helppo työstää, sitä voi sahata, leikata ja siihen voi porata. Jos alla olevassa taulukossa olevat vakiomitat eivät sovi kasvihuoneesi mittoihin, voit yksinkertaisesti leikata eristysmuovia mattoveitsellä tai hienohampaisella sahalla.

Mitattaessa eristysmuovia U-lista lisää 2 mm / sivu. Eristysmuovi laajenee lämmetessään, joten tarvitaan muutaman millimetrin verran laajenemisvaraa.

Silikoni
Suosittelemme, että eristysmuovi kiinnitetään samalla erikoissilikonilla, jota käytetään uusiin kasvihuoneisiin. 300 ml:n patruuna. Varaa yksi silikonituubi noin 7 m²:lle levyä.

Silikoni, tuotenro 5476

Tiivisteprofiili
Koska eristysmuovissa on pitkittäissuuntaisia kennoja, ne on tiivistettävä ylhäältä ja alhaalta täyden eristysvaikutuksen saavuttamiseksi. Tiivistäminen estää myös hyönteisten pääsyn kennoihin. Willab Garden on kehittänyt omat tiivisteprofiilit tiivistystä varten.Euro-Serre kasvihuoneen valintamahdollisuudet

Valinnat, joita voit tehdä Euro-Serre kasvihuoneisiin


Lasi vai muovi

Mikä on paras valinta kasvihuoneeseen?