Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kasvihuone, jolla monia valinnanmahdollisuuksia

Euro-Serre-sarjan kasvihuoneessa on kaikki mahdollisuudet yksilöllisen kasvihuoneen luomiseen. Lakatun rungon myötä kasvihuone saa eri ilmeen. Näiltä sivuilta näet, mitä eri valintoja voit tehdä, jotta uudesta kasvihuoneesta on sinulle vielä enemmän iloa. Suosittelemme, että harkitset mahdollisuutta vaihtaa alkuperäinen ovi toiseen ovityyppiin tai valita lisäovia, erityisesti, jos aiot käyttää kasvihuonetta huvimajana.

Euro Serre Royal valkoinen kasvihuone
Mahtava valkoinen kasvihuone - lasipaviljongi Euro-Serre sarjalta vain Willab Gardenilta
 • Valitse vakioväri – tai mikä tahansa väri! 
  Euro-Serre-kasvihuoneet toimitetaan käsittelemättömästä alumiinista valmistettuina. Kasvihuoneen saa lisämaksusta lakattuna. Muihin RAL-väreihin tulee 10 %:n lisä. Ilmoita RAL-numero tilauksen yhteydessä. Voit lainata meiltä värikarttaa tai käydä väriliikkeessä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin painatuksesta johtuviin väripoikkeamiin.

 • Samanväriset asennuslistat kuin itse kasvihuone

  Jotta saat tehtyä viimeisen silauksen unelmakasvihuoneellesi, tarjoamme valkoisia, viininpunaisia ja tummanvihreitä asennuslistoja lisähintaa vastaan. Listat ovat ikä- ja UV-suojattuja, joten väri pysyy niissä vuodesta toiseen.

 • Sokkeli

  Suosittelemme, että tilaat kasvihuoneen 13 cm:n korkuisella alumiinisokkelilla, vaikka aikoisit valaa koko perustan. Sokkeli helpottaa asentamista ja tekee kasvihuoneesta erittäin tukevan. Sokkelissa on maa-ankkurit, ja sen voi tilata samanvärisenä kuin kasvihuoneen.

Suurempi kattokaltevuus seinustamalleihin

Kattokaltevuus on vakiona 11°, mutta lisämaksusta seinustamallit voidaan toimittaa 20°:n tai 25°:n kattokaltevuudella (mallista riippuen). Riippuen talon mahdollisten ovien/ikkunoiden sijainnista saatat tarvita suuremman kattokaltevuuden. Lisäksi saat entistä tilavamman kasvihuoneen.

 

 • Korotettu sivukorkeus + 20 cm 
  Useimmat Euro-Serre-mallit voi tilata 20 cm suuremmalla sivu- ja ovikorkeudella. Tämä tekee kasvihuoneesta tilavan ja kasvutehokkaamman, esim. kasvatettaessa kurkkuja ja tomaatteja. Jos aiot käytää kasvihuonetta etupäässä huvimajana, suosittelemme korotusta. Kasvihuoneen hintaan tulee 10 %:n lisä.
 • Turvalasi vai eristysmuovi?
  Voit valita eristysmuovin lasin sijaan. Eristysmuovi eristää paremmin ja on särkymätön. Jos haluat yhdistää kasvihuoneen ja huvimajan, on suositeltavaa valita eristysmuovikatto ja lasisivut.
  Lue lisää 

Kasvihuone Maxi 4 käsittelemätön alumiini
Kasvihuone Maxi 3 käsittelemätön alumiini

Lakattu vai käsittelemätön alumiini

– mikä on paras vaihtoehto kasvihuoneeseen?

Valinta lakatun ja lakkaamattoman välillä on ennen kaikkea makukysymys, mutta vaihtoehtoihin liittyy myös etuja ja haittoja, joista on hyvä olla tietoinen. Yksinkertaistaen voidaan sanoa, että lakatussa kasvihuoneessa on ylimääräinen suojakerros (lakka) sään vaikutuksia vastaan. Siksi se kestää sään elementtejä paremmin.

Lakkaamaton kasvihuone käsittelemättömästä alumiinista
Lakkaamaton kasvihuone tarkoittaa, että ostat käsittelemättömän alumiinikasvihuoneen. Käsittelemätön alumiini ei tarkoita yksiväristä harmaata, vaan siinä on matta tai kiiltävä metallinvärinen pinta. Käsittelemättömässä alumiinissa voi olla värieroja – siinä voi olla tummia raitoja ja mustia alueita valmistuksen jäljiltä. Sää vaikuttaa käsittelemätöntä alumiinia oleviin profiileihin, eli metallisiin kasvihuoneen osiin, näkyvämmin ja nopeammin kuin lakattuihin. Siksi emme suosittele käsittelemätöntä kasvihuonetta paikkoihin, joissa se altistuu suolaisille tuulille (lähelle rannikkoa) tai kloorille.

Lakattu kasvihuone – lisäsuojaa haluamassasi värissä
Lakattu kasvihuone tarkoittaa, että kaikki profiilit on lakattu valitulla värillä. Lakka toimii profiilien suojapintana. Kasvihuone maksaa tällöin vähän enemmän, mutta toisaalta se pysyy kauniina kauemmin kuin käsittelemätön kasvihuone. Suosittelemme lakattua kasvihuonetta, jos asut lähellä rannikkoa tai jos sinulla on puutarhassasi uima-allas, sillä suola ja kloori aiheuttavat ylimääräistä altistusta metallille.