Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Omaa luokkaansa oleva kasvihuone

Willab Gardenin Euro-Serre on korkealaatuinen kasvihuonesarja. Kasvihuoneet ovat kauniita, ilmavia ja reilunkokoisia. Sivukorkeus on vähintään 181 cm (sokkeli mukaan lukien), mikä tuo kasvihuoneeseen reilusti tilaa ja ilmaa. Lisäksi laatukasvihuoneessa on koko joukko hienoja yksityiskohtia ja monia valinnanmahdollisuuksia

Kasvihuone Maxi 4 - Euro Serre
Musta klassinen kasvihuone omalla pihalla

Tukevat ja luotettavat kasvihuoneet
Näissä kasvihuoneissa on vahva alumiinirunko, jossa on nelikulmaprofiilit, mikä tekee kasvihuoneesta erittäin tukevan ja kestävän. Yksinkertaisella lasilla varustetuissa kasvihuoneissa on vakiona 4 mm:n turvalasi, joka on viisi kertaa kestävämpi kuin tavallinen lasi.

Korkea laatu
Euro-Serre-sarjan kasvihuoneet valmistetaan Belgiassa erittäin korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Rakenne ja yksityiskohdat on tehty huolellisesti, jotta kasvihuoneesta on sinulle iloa monien vuosien ajan. Euro-Serre-kasvihuoneella on kaikki edellytykset täyttää unelmasi täydellisestä kasvihuoneesta, huvimajasta tai rentoutumishuoneesta. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Kumilista
Lasi tai eristysmuovi asennetaan Euro-Serre-kasvihuoneeseen erityisellä kumilistalla, joka kestää hyvin ikää. Kumilistan ansiosta kasvihuone on helppo asentaa ja lasi/eristysmuovi pysyy tukevasti paikallaan. Musta asennuslista toimitetaan kaikkien kasvihuoneiden mukana. Jotta saat tehtyä viimeisen silauksen unelmakasvihuoneellesi, tarjoamme valkoisia, viininpunaisia ja tummanvihreitä asennuslistoja lisähintaa vastaan.

Aloituspaketti sisältyy toimitukseen
Lasinostin (kasvihuoneeseen, jossa on lasi), asennusmeisseli ja suojakäsineet toimitetaan kasvihuoneen mukana maksutta.

Euro-Serre-kasvihuoneiden hyviä puolia ovat muun muassa:

 • 12 vuoden takuu
  Koskee kaikkia alumiinikasvihuoneitamme.
 • Turvalasi on vakio
  5 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Koskee kaikkia kasvihuoneita, joissa on yksinkertainen lasi.
 • Vahva runko
  Vahvat nelikulmaiset alumiiniprofiilit tekevät kasvihuoneesta tukevan ja kestävän.
 • Sivukorkeus vähintään 181 cm
  Takaa hyvän "seisomakorkeuden" ja runsaasti tilaa kasveille korkeussuunnassa. (Korkeusmitta sis. sokkelin.)