Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Suunnittele oma kasvihuone

Me Willab Gardenissa olemme sitä mieltä, että uuden kasvihuoneesi on vastattava mahdollisimman hyvin tarpeitasi ja toiveitasi! Haluamme myös, että kasvihuoneen ostaminen on helppoa ja hauskaa. Että voit itse luonnostella ja pohtia kasvihuoneunelmaasi kotonasi ennen kuin teet valintasi. Siksi olemme kehittäneet digitaalisen työkalun, jossa voit helposti ja kätevästi mukauttaa kasvihuoneesi – Kasvihuoneopas. Näet samalla suoraan kuinka paljon kasvihuone maksaa.

Kasvihuone muurilla seinää vasten (Maxi Mur 17,4m²)
Valkoinen kasvihuone muurilla seinää vasten kesällä

Näin helposti suunnittelet oman kasvihuoneen:

Valitse koko ja väri

Kasvihuonevalikoimastamme löydät varmasti puutarhaasi sopivan koon ja muodon. Euro Serren kasvihuoneet ovat lähtökohtaisesti maalaamattomia (käsittelemätön alumiini). Nämä kasvihuoneet voidaan joko maalata yhdellä kymmenestä valikoidusta RAL-väristä tai valitsemallasi RAL-värillä lisämaksua vastaan.

Green Room -kasvihuoneet ovat aina maalattuja ja valittavana on 4 tai 5 suosittua väriä mallista riippuen.

Valitse lasityyppi

Useimmissa kasvihuoneissa on 4 mm turvalasit, mutta on muitakin vaihtoehtoja, kuten polykarbonaatti (Euro Serre) tai eristysmuovi sekä 17 mm eristyslasi (Green Room Season). Lue tästä lasin ja muovin eduista ja haitoista kasvihuoneessa.

Valitse ovien ja ikkunoiden määrä ja sijainti

Haluatko oven päätyyn vai sivuseinälle? Tai miksei molempiin? Kasvihuoneoppaassa voit helposti lisätä ovia ja päättää niiden sijainnin. Voit myös lisätä ylimääräisiä kattoluukkuja (Euro Serre).

Lisää hyllyt ja muita tarvikkeita

Useimmat haluavat kasvihuoneeseen hyllyt, koska niiden avulla voit hyödyntää paremmin kasvihuoneen korkeuden. Kasvihuoneoppaassa lisäät hyllyjä, jotka toimitetaan saman värisenä kuin kasvihuone.

Muut valinnat

Tiettyihin malleihin voit tehdä erityisiä valintoja, kuten esimerkiksi katon kaltevuus. Useimmissa Euro Serre -malleissa on mahdollista jättää pois toinen pääty ja sijoittaa se seinää vasten. Ota yhteyttä myyjään, jos haluat lisätietoja!


Willab Gardenin asentaja asentaa kasvihuonetta

Kasvihuoneen rakennusapu

Turvallinen valinta on palkata asentaja, joka on jo aikaisemmin asentanut Willab Gardenin kasvihuoneita

Lapset leikkivät vihreässä kasvihuoneessa - lapsellisen helppoa!

Suunnittele helposti oma kasvihuoneesi

Digitaalisen suunnittelutyökalumme avulla


Ansari

Katso kaikki kasvihuoneet läpi, jotka sopivat ansari kasvihuoneeksi!


Kasvihuone seinää vasten

Katso kaikki seinää vasten asennettavat kasvihuoneet täältä!