Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kasvihuoneen käyttö huvimajana

Unelmoitko viihtyisästä lasitalosta puutarhassasi, jossa viettää aikaa? Haluatko käyttää kasvihuonettasi huvimajana? Se sopii oikein hyvin! Muista vain, että sisustuksen tulee sopia kasvihuoneen vaatimuksiin.

Kasvihuone on mahtava paikka istua ja seurustella

Kasvihuone ei ole täysin vedenpitävä. Käytä tämän vuoksi kasvihuoneessa materiaaleja ja huonekaluja, jotka kestävät vettä ja kosteutta. Me suosittelemme niin kuivaa perustusta kuin mahdollista ja tekemään sen roudan kestäväksi luomalla salaojat maapohjaan ja reunoihin. Täältä saat lisäneuvoa kasvihuoneen pohjatöitä varten. 

Me suosittelemme myös ulkohuonekaluja kasvihuoneeseen ja eristämättömälle lasiterassille. Jos kasvihuoneessasi on kosteudelle herkkiä tekstiilejä, tulee sinun sateella tai kylmällä ilmalla ottaa ne pois kasvihuoneesta.

Jos etsit huvimajaa, joka kestää paremmin kosteutta, kannattaa sinun valita eristetty lasiterassi. Täältä löydät meidän erilliset lasiterassimme, jotka sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen.

Vesi ja kondenssi kasvihuoneessa

Sateella ja lumisateella vesipisaroita pääsee kumilistojen alle ja lasin ja alumiiniprofiilien väliin. Se kerää myös kondenssia kasvihuoneen sisäpuolelle, erityisesti, kun ulkolämpötila vaihtelee. Kasvit ja kastelujärjestelmät keräävät myös kosteutta, joka voi ilmetä kondenssina lasin sisäpuolella.  Avattavat tuuletusaukot parantavat ilmanvaihtoa ja vähentävät kondenssia kasvihuoneessa. Kasvihuone inspiraatiota

Lue inspiroivia artikkeleita kasvihuoneista ja viljelystä, kuuntele puutarha podcasteja ja paljon muuta!


Kasvihuoneen valinta

Olemme keränneet tänne paljon hyviä vinkkejä ja ajatuksia sinulle, joka aiot ostaa kasvihuoneen!

Asiakaspalvelu

Maanantai-perjantai 09:00 - 17:00

Tilaa uutiskirjeemme!

Inspiraatiota, vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa kuvasto 2021!

Kuvastomme tarjoaa inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita erilaisten puutarhahuoneiden luomiseen.