Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Musta kasvihuone

Haaveiletko uudesta puutarhakeitaasta? Musta kasvihuone sopii hyvin useimpiin puutarhoihin. Anna meidän inspiroida sinua kuvilla siitä, miltä kasvihuoneemme näyttävät mustina ja tummasävyisinä.

Mustat kasvihuoneet muurilla

Kaikkia Willab Garden kasvihuoneita on saatavana myös mustina

Kaikkia kasvihuoneitamme on saatavana mustalla rungolla. Valittavana on myös muita tummia sävyjä, kuten metallinharmaa ja tummanvihreä. Joissakin malleissa voit myös valita RAL-värin ja saada juuri haluamasi tumman värin.

Kuvia ja inspiraatiota

Mukava ja valaistu kasvihuone

Klassiset mustat kasvihuoneet

Tällainen ajattoman muotoilun omaava kasvihuone sopii niille, jotka etsivät tyylikästä ja tilatehokasta vaihtoehtoa. Klassiset kasvihuoneet sopivat useimpiin taloihin ja ympäristöihin. Lisäksi niiden muodot mahdollistavat sen, että tilaa on helppo hyödyntää kasvattamiseen - tai ihanana sosiaalisena tilana. Katso kaikki klassiset kasvihuoneet.

Perinteinen musta kasvihuone

Mustat seinäkasvihuoneet

Musta seinäkasvihuone sopii niille, jotka haluavat lyhyen etäisyyden talosta kasvihuoneeseen. Lisäksi saat "ilmaista lämpöä" talon seinästä, mikä avaa uusia mahdollisuuksia viljelyyn. Katso kasvihuoneet seinää vasten.

Musta kasvihuone seinää vasten

Mustat kasvihuoneet muurilla

Muurin päälle rakennettu kasvihuone lisää persoonallisuutta. Täydellinen niille, jotka haluavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa puutarhaan. Rakenna omaan makuusi ja ympäristöön sopiva muuri, rautakaupoissa on runsaasti vaihtoehtoja tai valitse kierrätettyjä tiiliä. Katso kaikki kasvihuoneemme muureilla.

Musta kasvihuone muurilla

Pienet mustat kasvihuoneet

Pieni musta kasvihuone sopii niille, joilla on tiukempi budjetti, vähemmän tilaa tai jotka eivät yksinkertaisesti tunne tarvetta suurelle kasvihuoneelle. Ne yksinkertaisesti tarjoavat saman laadun, mutta pienemmässä muodossa. Katso pienet kasvihuoneemme.

Pienet mustat kasvihuoneet

Musta talvipuutarha

Sana talvipuutarha voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Jotkut ajattelevat vanhanaikaista kasvihuonetta. Jotkut ajattelevat lämmitettyä paikkaa eksoottisten kasvien talvehtimiseksi. Toiset näkevät tilavan ja ylellisen kasvihuoneen, jonka edessä on suuria alueita. Meillä on monia kasvihuonemalleja, joista voi tulla etsimäsi musta talvipuutarha. Eikä vähiten siksi, että kasvihuoneita voidaan mukauttaa monin tavoin. Hanki inspiraatiota perinteisistä kasvihuoneistamme.

Musta orangeria kasvihuone takalla

Mustat pyöreät kasvihuoneet

Pyöristetyt kulmat sopivat niille, jotka pitävät muotoilua tärkeämpänä kuin suurinta kasvualuetta. Huvimajatyylinen pyöreä kasvihuone on viihtyisä pieni keidas puutarhassa, johon voit asetella muutamia kasveja ja kutsua vieraita. Pitkänomainen malli, jossa on pyöristetyt kulmat, tarjoaa enemmän tilaa. Katso kaikki pyöreät kasvihuoneet.

Musta pyöreä kasvihuone

Myrskyvarmistetut mustat kasvihuoneet

Kaikissa mustissa kasvihuoneissamme (ja myös muissa väreissä) on vakiona turvalasi (karkaistu lasi). Olemme myös kehittäneet räätälöityjä kasvihuoneita, joilla on 5 vuoden myrskytakuu. Niiden nimi on Green Room. Ratkaisut, kuten vahvat alumiiniprofiilit, joissa on ainutlaatuinen kaksinkertainen kiinnitys, tarkoittavat, että nämä kasvihuoneet kestävät mitä tahansa. Katso kaikki myrskynkestävät kasvihuoneet.

Myrskynkestävä mustaksi maalattu kasvihuone

Suunnittele kasvihuoneesi verkossa – juuri sellaiseksi kuin haluat

Onko katsomissasi kasvihuoneissa aina jokin yksityiskohta, jonka olisit toivonut olevan toisin? Sitten suosittelemme digitaalista suunnittelutyökalua, kasvihuoneopasta. Sen avulla voit tehdä kasvihuoneeseesi monenlaisia mukautuksia.

Työkalussa näet suoraan näytöltä, miltä valmis kasvihuone näyttää - ja mitä se maksaa. Voit muun muassa muuttaa (valinnat voivat vaihdella eri malleissa):

  • Koko ja muoto
  • Väri
  • Lasityyppi (mukaan lukien lasi ja muovi)
  • Ikkunat ja ovet (lukumäärä ja sijainti)
  • Hyllyt ja tarvikkeet
  • Kattokulma

Mene Kasvihuoneoppaaseen ja testaa itse.